Η Φιλοσοφία μας


Στο After Bell η μελέτη των μαθημάτων, η μουσική και τα διαδραστικά παιχνίδια, ανοίγουν μοναδικούς δρόμους επικοινωνίας με τους δασκάλους και τους συμμαθητές, προωθώντας σχέσεις ανταλλαγής και αλληλεπίδρασης.

Με εμπειρία και κατάρτιση οδηγούμε τα παιδιά μας σε νέους δρόμους γνώσεων, δημιουργικότητας και επικοινωνίας.

Η οικογένεια του After Bell αφουγκράστηκε ότι η εκπαίδευση χρειάζεται μια νέα προσέγγιση και φρέσκες ιδέες που θα πάνε ένα βήμα παραπέρα την αξία της μάθησης, κάνοντας τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα. Έτσι, δημιουργήσαμε έναν εξειδικευμένο χώρο καθημερινής μελέτης, όπου οι έμπειροι παιδαγωγοί έχουν σαν στόχο να χτίσουν και να ενισχύσουν την αυτονομία κάθε μαθητή, δουλεύοντας εξατομικευμένα με ενταξιακές τεχνικές. Προσφέροντας ποιοτικές αξίες, ουσιαστικό χρόνο ασχολίας, παιδεία και ερεθίσματα, φροντίζουμε καθημερινά να εξαλείψουμε οποιαδήποτε δυσκολία στη μάθηση, να βοηθήσουμε τα παιδιά να είναι οργανωτικά, να αναπτυχθούν συναισθηματικά και να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους συνομήλικούς τους. Και βέβαια δεν ξεχνάμε το κλίμα συνεργατικότητας και εμπιστοσύνης που δημιουργούμε μεταξύ των μαθητών, καθώς και μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αν ψάχνετε ένα περιβάλλον στο οποίο το παιδί σας θα αποκτήσει τις σωστές παιδαγωγικές βάσεις και θα θέλει να επιστρέφει καθημερινά σε αυτό, τότε το After Bell είναι η σωστή επιλογή για εσάς!
Call Now Button